WINALITE - ABSORBANTE CU IONI NEGATIVI

                                       WINALITE WINMASK

Compania WINALITE aduce protectia respiratiei la un nou nivel, cu noul sau produs - WINMASK

Usoara, confortabila si usor de utilizat, WinMask este prima masca de unica folosinta din lume care combina beneficiile Tehnologiei Anionice cu protectia impotriva polenului, bacteriilor si a altor particule existente in aer.

Există mulţi factori externi care afectează sănătatea noastră direct şi indirect. Schimbarea stilului nostru de viaţă şi dieta poate ajuta, dar este uneori dificil sa păstram aerul curat din jurul nostru. A respira un  aer curat este la fel de important ca şi alimentele si miscarea de care are nevoie corpul nostru.

Prin integrarea functiilor inteligente cu un design inovator,  Winalite a creat WinMask in ideea de a oferi protecţie anti-bacteriana de calitate, la un pret redus. Structura 4-Straturi a WinMask nu numai ca include 2 straturi moi, neţesute, de tesatura moale pentru un confort suplimentar pentru pielea noastra, dar foloseste si un strat cu standard de filtrare N95  şi încorporează Tehnologia Anionica proprie companiei,  ca al 4-lea strat de protecţie.

WinMask ( masca cu anioni ) este mica şi portabila pentru a fi utilizata aproape oriunde şi încape cu uşurinţă într-o poşetă sau în buzunar.

Cutia contine 50 de bucati si are 25 PV.

Pretul pentru inscriere este de 41 de euro/cutie ( 172,5 RON ). Pentru a acumula 50 PV este necesara achizitionarea a 2 cutii.

Pretul pentru cumparatura urmatoare este de 32 euro/cutie ( 134,4 RON ). Pentru a realiza 50 PV este necesara achizitionarea a 2 cutii.

Pretul de achizitie pentru Distribuitori este 2,6 RON/Buc. Pretul recomandat de vanzare, catre clientul final este de 4 Ron/Buc.

Comanda acum!

Acces in Biroul Virtual Winalite

Pentru a intra in biroul virtual,

 CLICK AICI!

Make a donation

Arata pe Facebook

Share on Facebook

Trimite unui prieten

Vizitatori

Inregistreaza-te pe site

Trafic

Trafic Ranking