WINALITE - ABSORBANTE CU IONI NEGATIVI

SEM-CARDUL WINALITE

 

Cardul SEM  --  neutralizează efectele nocive ale radiaţiilor electromagnetice.
 Daunele cauzate de radiaţiile electromagnetice sunt dincolo de orice îndoială.  Pana acum nu a existat nici un fel arma pentru a vă proteja de acest ucigaş "invizibil", dar acum?
 ACUM EXISTA!
 SEM-CARDUL WINALITE 
Cardul SEM Winalite reduce influenţa radiaţiilor electromagnetice şi astfel, imbunatateste starea dumneavoastră de sănătate.
 De la început, scopul companiei Winalite a fost acela de a proteja mediul si sanatatea fiecărei fiinţe umane.  Nici de data aceasta nu se abate de la motto-ul său: "tehnologia creează iubire." Ca urmare a cercetării atente, compania Winalite are un produs de înaltă tehnologie, cardurile SEM. Aceste carduri absorb radiaţiile electromagnetice şi neutralizează efectele lor nocive, astfel încât putem uiliza orice dispozitive electronice, fără probleme de sănătate. 
 Proprietăţile SEM-Card
Componenta de baza a SEM-Cardului este un cip high-tech.  Aceasta constă dintr-o combinaţie de mai multe oligoelemente si fier.  Acestea sunt capabile să absoarba radiatiile electromagnetice pentru a le converti în căldură.  Aceasta va crea un scut protector în jurul corpului, care se schimbă in functie de configuraţia câmpului electromagnetic din jurul persoanei, efectele nocive ale radiatiilor asupra fiinţelor umane urmand a fi neutralizate.
 Caracteristicile SEM-Card
 Neutralizarea efectelor dăunătoare ale radiaţiilor electromagnetice asupra organismului uman nu înseamnă negarea existenţei undelor electromagnetice.  SEM-cardul protejează fluxul bioelectric pe meridianele energetice ale corpului uman de interferenţa cu radiaţiile electromagnetice externe, activează celulele, sprijină starea generala de bine, sporeşte imunitatea şi protejează sănătatea purtatorului.
 Efectul SEM-Card
 SEM-cardul a fost verificat prin inspecţia tehnică a "Institutului de Cercetare" din Republica Populară Chineză şi a Comitetului de Monitorizare a Radioactivităţii în Mediul Inconjurător din Shanghai:

 • capacitatea de absorbţie a radiaţiei electromagnetice ajunge la 93,7%;
 • reducerea radiaţiilor electromagnetice, peste 99%.

 Comisia specială pentru curenţii bioelectrici ai Societăţii chineze pentru Bio-Inginerie Medicala a declarat:

 • Când utilizaţi SEM-cardul , dintr-o densitate a radiatiei electromagnetice de 600 - 1000 uv/m2 a fost absorbita 570.6 - 951.0 uv/m2, energia rămasă fiind doar de 29 ,4 - 49 uv/m2.
 • În comparaţie cu alte produse de acelaşi scop, SEM-cardul Winalite este de departe cel mai bun.
 • SEM-cardul Winalite are urmatoarele avantaje: este anti-magnetic, rezistent la căldură şi are mare rezistenţă mecanică.

Aplicarea practică şi funcţionala a cardului, potrivit comisiei de patentare, este protecţia împotriva radiaţiilor electromagnetice.

 Brevete: ZL97108989; ZL200720118691.0; ZL 97,328,749.7

 Utilizarea SEM-Cardului
 Pentru a asigura protecţia împotriva dispozitivelor electronice, cum ar fi computerele, telefoanele mobile, jocurile electronice, televizoarele, cuptoarele cu microunde, se recomanda  purtarea cardului in buzunarul de la piept sau atarnat la gat.
Deasemenea, cardul se poate purta in poseta, geanta, plasa etc astfel incat sa-l avem in permanenta la noi.

 Prin utilizarea SEM-Cardului, aşa cum este descris mai sus, putem reduce în mod eficient efectele nocive ale radiaţiilor electromagnetice asupra organismului nostru.  Perioada de utilizare eficientă a SEM-cardului este destul de lunga - de cel puţin 6 ani.

Ştii ce prejudiciu pot cauza undele electromagnetice?
 Progresul industrial continuu şi dezvoltarea rapidă a ştiinţei, în timpurile moderne, contribuie la utilizarea pe scară largă a diverse aparate electrocasnice şi dispozitive electronice.  Astfel, se creează un avantaj mare pentru oameni, atat în muncă,  studiu cat şi in viaţa de zi cu zi.  Dar aceste dispozitive creaza daune ascunse pentru sănătatea lor.  Ştiinţific s-a demonstrat că toate aparatele electronice de consum, genereaza radiatii electromagnetice la diferite fregvente.  Undele electromagnetice nu au culoare, nici  miros, sunt invizibile şi greu de identificat.  Dar ele au o influenta  mare, astfel încât oamenii sunt lipsiţi de apărare împotriva lor.  Ele sunt o nouă sursă de poluare şi de subminarea treptată a sanatatii organismul uman, provocand lent aparitia mai multor boli

 Radiaţiile Electromagnetice au devenit un nou dezastru ecologic de proporţii globale.

 Organizaţia Mondială a Sanatatii (OMS) a comunicat că aceste radiaţii sunt una dintre cele 4 componente principale ale poluarii.  Literatura de specialitate din multe ţări arată următoarele efecte dăunătoare ale radiaţiilor electromagnetice asupra organismului uman:

 • cresc sansele de mutaţii genetice crescand riscul de cancer;

 • intreruperea electrofiziologiei normale a corpului uman, provocând dureri de cap, insomnie, palpitaţii la inima;

 • daune la nivelul ochilor, ceea ce poate conduce la diferite boli de vedere, în cazurile severe - la pierderea completa a vederii;

 • Modificarea semnalelor membranelor celulare paratiroide, inhibarea creşterii oaselor la copii;


 • inhibarea schimbului transmembranar de ioni de calciu, dezvoltarea normală a organismului la copii şi adolescenţi cu handicap;


 • efectul cumulativ care apare atunci când se suprapun mai multe efectele nocive ale radiatiilor care, în final, duce la schimbări negative ireversibile.


SEM-cardul WINALITE reduce influenţa radiaţiilor electromagnetice, protejând în acelaşi timp sănătatea dumneavoastră.

PRET - 82 euro

Acces in Biroul Virtual Winalite

Pentru a intra in biroul virtual,

 CLICK AICI!

Make a donation

Arata pe Facebook

Share on Facebook

Trimite unui prieten

Vizitatori

Inregistreaza-te pe site

Trafic

Trafic Ranking