WINALITE - ABSORBANTE CU IONI NEGATIVI

Scutecele pentru copii Winalite Baby Care

Brevetul N ZL2006  2 0064316.8 (obtinut de Hong Kong Winalite Group Co, Ltd.)
 Certificat ISO Organizaţia Internaţională pentru Standardizare (ISO) 9001: 2000
Setul constă din 3 pachete, a cate 30 de bucati fiecare
 Scutecele "Baby Care"
 Componente principale:
 Extracte din plante, pulpă, rasina polimer absorbant, ţesături bazate pe fibre de polietilenă cu proprietăţi de ventilare.

 Măsură:       S               M                L                XL

 Greutate: 3 - 8 kg     6 - 11 kg    9 - 12 kg   > 12 kg

                                                                                 Continut: 3x34 buc  3x30 buc 3x24buc   3x20buc

Scutecul este confectionat din bumbac moale aplicat pe suprefata acestuia prin tehnologii specifice, un strat de extracte din seminte de ceai, această loţiune reîmprospătează şi protejează pielea.  Scutece cu extracte de ceai au un efect direct pe pielea copilului, acestea împiedică dezvoltarea bacteriilor, elimina mâncărimea, umezeala,  inhiba apariţia de erupţii cutanate roşii pe fese şi previn formarea de mirosuri neplacute.

 De cand au fost inventate scutecele pentru copii şi producţia lor sa dezvoltat, oamenii încearcă în mod constant sa îmbunătăţeasca capacitatea lor de absorbţie a umiditatatii, pentru a le face mai confortabile.  Pentru a îmbunătăţi produsul se utilizeaza tehnologii si material de productie imbunatatite.  Dar mai există încă o problemă dificilă: dacă scutece nu sunt suficient de permeabile la aer creează un efect termic (acumulare de căldură), ceea ce duce la apariţia unor alergii sau erupţii cutanate pe spatele copilului.  Câteva tipuri mai  speciale de scutece, ar trebui, în primul rând să prevină apariţia bolilor de piele şi erupţiilor pe baza unui efect antibacterian, dar tehnologiile de producţie ale acestor scutece sunt complicate şi costisitoare.  În plus, substantele ar trebui sa  acţioneze direct pe piele şi astfel, ar putea cauza reactii de impact.
 Pentru a îmbunătăţi această situaţie, Universitatea de Medicină Chzhunshansky şi compania "Winalite" au creat  scutecele cu extracte de seminte de ceai.  Acestea sunt simple în structura şi tehnologie de fabricaţie.  Pe post de scutec-medicament care  acţionează direct pe piele, acestea pot preveni în mod eficient înroşirea feselor.
 

6 CARACTERISTICI PRINCIPALE
1.  Prevenirea inrosirii feselor si protejarea pielii delicate a bebelusului. Scutecele cu extracte din plante protejeaza pielea de efectele iritante ale urinei, pentru a preveni erupţiile cutanate rosii de pe fese, protejand pielea sensibila a bebelusului.
 2.  Inhiba cresterea bacteriilor si protejează copilul împotriva efectelor patogene, eliminand mirosurile neplacute.
 Extracte naturale din plante de ceai conţin polifenoli, care inhiba cresterea bacteriilor şi  elimina alte mirosuri.

 3.  Ultra-subtiri si extrem de moi.
 Produs prin tehnologie speciala,  stratul absorbant retine urina, care se distribuie uniform şi rămâne subţire şi moale, astfel încât copilul se simte chiar mai confortabil.

 4.  Absorbţie rapidă, creează o senzaţie de uscat şi de prospeţime.
 Stratul exterior moale, poros, absoarbe rapid urina, astfel încât pielea bebeluşului ramane uscată şi în stare proaspătă.

 5.  Stratul exterior permeabil pentru aer,  oferă un confort sporit.
 Stratul exterior din bumbac moale, permite ventilarea care permite racirea lichidului, astfel încât temperatura scade rapid, iar copilul se simte mai confortabil.
 6. Inchidere laterala cu arici, permite o mai mare libertate de mişcare. Închiderea laterală Velcro poate fi usor adaptata pentru a asigura copilului şi mai multa libertate de mişcare.

Mecanismul pentru a preveni eruptia de pe fese şi a elimina mirosurile neplăcute
Motivele pentru care apar erupţii cutanate rosii  pe fese copilului sunt variate, dar cel mai important factor este amoniacul.  Urina  copilului, sub influenta enzimelor care sunt produse de microorganisme, se descompune in substante urat mirositoare.  Preponderent, mirosurile neplacute sunt cauzate de sulfat, cauzând compuşi aminici, acizi graşi şi amoniac.  Amoniacul este format ca un produs final de fermentare din uree în reacţia catalitică a enzimei ureeaza.  Dintr-o moleculă de uree, se formeaza două molecule de amoniac.

 Amoniacul are un miros foarte rău si poate produce aciditate.  Aceasya produce un efect foarte nociv asupra epidermei pielii şi a ţesutului dermei.  Prin iritaţie şi înroşirea pielii se dezvolta diferite tipuri de dermatite, infecţii bacteriene care au efecte deosebit de grave pe pielea sensibila a copilului.

 Scutecele brevetate Winalite au suprafaţa de absorbtie din bumbac moale, cu un efect combinat.  O componentă importantă a acestei suprafete este obţinută, folosind o tehnologie speciala, din seminţe de tufe de ceai impreuna cu alţi aditivi pentru a oferi protecţie optimă pentru pielea moale şi sensibila a copilului.

 Instrucţiuni de utilizare:

 1.  Deschideţi scutecul şi puneţi-l pe o suprafaţă plană.  Desfaceti benzile din partea de sus şi aducetile într-o poziţie verticală.  Capetele de benzi cu bretele Velcro ar trebui să fie amplasate pe partea din spate.

 2.  Asezati copilul pe scutec.  Ambele fete ale scutecului, trebuie sa fie simetrice.
 3. Inchideti bretelele Velcro pe ambele parti, asigurand o protectie impotriva scurgerii lichidului; asiguraţi-vă că copilul dvs. se simte confortabil si se poate misca in scutec, nu strangeti prea tare bretelele.

Pret - 82 euro

Acces in Biroul Virtual Winalite

Pentru a intra in biroul virtual,

 CLICK AICI!

Make a donation

Arata pe Facebook

Share on Facebook

Trimite unui prieten

Vizitatori

Inregistreaza-te pe site

Trafic

Trafic Ranking