WINALITE - ABSORBANTE CU IONI NEGATIVI

              PURIFICATORUL DE AER CU ANIONI ACHELOUS

  1. Principiul de funcţionare – 1
 Generatorul de Anioni imită fenomenele naturale pentru a creea "tunete şi fulgere" într-o incintă foarte mică.
Măreşte tensiunea (voltajul ) mică la un voltaj mare de curent continuu negativ prin impuls sau prin aplicarea unui şoc electric şi generează o coronă cu ajutorul înaltei tensiuni a curentului continuu produs pe vârful periei de carbon pentru a elibera rapid mari cantităţi de electroni E-. Aceşti electroni degajaţi nu pot rămâne în aer în stare liberă, astfel că vor fi captaţi de moleculele de oxigen - O2 - din aer şi vor forma anioni.
Dispersia anionilor în aer se face cu ajutorul unui ventilator centrifugal profesional fără perii şi cu zgomot redus. Persoanele din apropierea aparatului se vor simţi ca şi cum ar sta lângă o cascadă sau pădure, în momentul în care anionii din cameră ating o anumită concentraţie.
 
Domeniu de aplicabilitate
 
Este adaptat în mod special pentru incinte cu o circulaţie defectuoasă a aerului, precum interiorul automobilului personal, dormitoru sau baia.
Un generator uzual de anioni are un singur orificiu metalic. Acest produs este adecvat pentru o cameră cu o suprafata de 20 mp.
  1. Efectele produsului
 
  • Sursă naturală de oxigen:
            - Produce oxigen activ: anionii pot efectiv să activeze moleculele de oxigen din aer,făcându-le mai uşor de absorbit de către organism;
            -Îmbunătăţeşte funcţiile plămânilor: plămânii pot absorbi cu până la 20% mai mult oxigen când corpul a primit oxigen cu anioni şi pot elimina cu până la 15% mai mult dioxid de carbon.
  • Îndepărtarea mirosurilor neplăcute
- Dezinfectează, sterilizează, îndepărtează mirosurile neplăcute şi neutralizează gazele nocive
- Anionii, cu sarcină electrică negativă, neutralizează particulele de praf încărcate static cu sarcină pozitivă, care se depune instantaneu.
  • Protecţia pielii:
- Neutralizează electricitatea statică: neutralizează electricitatea statică generată de sursele de înaltă tensiune utilizate de aparatura electrocasnică, precum televizorul, calculatorul ş.a.m.d., formând un strat de anioni şi prevenind inclusiv efectul electricităţii statice asupra ochilor şi prevenind astfel, efectiv, miopia;
            - Hrăneşte părul: hidratează părul. Vorbind la modul general, suprafaţa părului arată ca  nişte solzi dispersaţi. Anionii ajută la recuperearea solzilor dispersaţi şi aduce un luciu părului. În plus, poate neutraliza electricitatea statică dintre firele de păr şi poate preveni despicarea acestora.
  • Curăţă sângele
- Vascozitatea sângelui poate fi îmbunătăţită, vasele de sânge se pot dilata, se poate reduce angiospasmul iar presiunea arterială poate fi coborâtă când organismul primeşte anioni.
- Poate corecta celulele anormale, îmbunătăţi funcţionarea inimii şi nutriţia miocardului şi este util pentru pacienţii cu afecţiuni cardiovasculare şi cerebrovasculare care se pot recupera mai uşor datorită efectului câmpului de anioni.
- Poate îmbunătăţi metabolismul energetic al celulelor, capacitatea vitală, îmbunătăţi şi mări funcţiile plămânilor pentru că oferă oxigen celulelor.
  • Diminuează depresia
- Ajută oamenii care îl folosesc să se simtă mai relaxaţi şi îmbunătăţeşte sănătatea oamenilor pentru că măreşte nivelul de oxigen din cameră;
- Îmbunătăţeşte calitatea somnului: oamenii se vor simti mai revigorati datorită ionilor negativi de oxigen, care ajută la îmbunătăţirea eficienţei în muncă şi calitatea somnului. Poate uşura durerile efectiv
 
Caracteristici
  • Cea mai mare concentraţie de anioni
- cel mai avansat mod de descărcare din China - descărcarea cu ajutorul uneii perii cu fibre conductive;
- Concentraţia de anioni este cea mai mare pentru aceeaşi tensiune consumată
- Distanţa optimă pentru inspirarea anionilor este de 30-35 cm de orificiu generatorului de anioni;
- Conţinut scăzut de ozon;
- Aplicarea tehnologiei speciale de schimb de inoni inhibă practic generarea de ozon ajutând la reglarea funcţiilor organismului;
  • Identificarea conţinutului de ozon. Nu se poate mirosi ozonul în distanta de 0,3 m (seamana cu mirosul de paie sau de peşte, nu se simte ameţeala după câteva minute).
 
Caracteristicile produsului
- Design atent al orificiului de admisie care poate fi folosit pentru a vă pune aroma preferată în aparat.
- Puteţi ajusta direcţia curentului de aer graţie designului duzei de ventilare şi a suportului de dedesubt;
- Buton mecanic şi telecomandă cu infraroşu, face aparatul să fie uşor de folosit;
- A fost echipat cu priză auto şi transformator de curent, astfel că se poate folosi în automobil sau în casă;
- Carcasa superioară a duzei de admisie şi a celei de ventilar este uşor de demontat, curăţat şi întreţinut.
 
E.         Certificări
 
         Certificarea autorităţilor: Certificat 3D (certificat obligatoriu în China), CE, ROHS şi UL
Continut: 1 buc/cutie echivalent a 150 PV 

Acces in Biroul Virtual Winalite

Pentru a intra in biroul virtual,

 CLICK AICI!

Make a donation

Arata pe Facebook

Share on Facebook

Trimite unui prieten

Vizitatori

Inregistreaza-te pe site

Trafic

Trafic Ranking