WINALITE - ABSORBANTE CU IONI NEGATIVI

                                 COMISIONUL GLOBAL

Compania Winalite introduce, incepand cu data de 02.07.2011 - COMISIONUL GLOBAL!!!

Ce inseamna COMISIONUL GLOBAL? Inseamna o cota din totalul vanzarilor realizate de Compania Winalite la nivel global, exceptand vanzarile din China si Hong Kong, cota ce va fi platita Distribuitorului Winalite lunar, daca indeplineste conditiile de calificare.

CUM SE CALCULEAZA?

1% din totalul vanzarilor realizate de Compania Winalite intr-o luna sunt varsati intr-un fond.

Exemplu: daca intr-o luna, compania Winalite are vanzari de 10.000.000 USD, 1% din suma va fi 100.000 USD. Suna interesant pana aici? Dar cat iti revine tie?

Mai intai, trebuie sa te califici. Conditiile de calificare sunt 3 si trebuiesc indeplinite concomitent, pe parcursul unei luni ( ciclu de calcul ). Iata conditiile:

1. Status de Platina sau mai mare

2. Mentenanta pe luna in curs sa fie facuta ( minim 1 kit = 50 PV )

3. Sa acumulezi minim 1200 PV ( 24 de kituri ) din cumparaturile persoanelor la care esti Sponsor. La acumularea acestor puncte se iau in calcul cumparaturile de mentenanta ale persoanelor la care esti Sponsor, modificarile de Status sau inscrierile persoanelor la care esti Sponsor.

Formula de calcul:

Vanzarea Globala (exceptie China si Hong Kong) x 1 % : Membrii Calificati x Cota Particulara

Vanzarea Globala = total vanzari acumulate intr-un ciclu de calcul lunar al Companiei Winalite la nivel global, exceptand China si Hong Kong

Membrii Calificati = toti Distribuitorii Winalite care au indeplinit conditiile de calificare intr-un ciclu de calcul  - cele trei de mai sus.

Cota Particulara = cota data de valoarea totala a PV realizat din cumparaturile persoanelor la care sunteti Sponsor, astfel:

3600PV ofera dreptul la 3 cote

intre 2400PV – 3599 PV ofera dreptul la 2 cote

intre 1200PV – 2399 PV ofera dreptul la 1 cota

Asadar, daca ai indeplinit conditiile minime ( Platina, mentenata pe luna in curs si 1200 PV ) si in luna respectiva s-au calificat 50 de distribuitori la nivel global, calculul ar arata asa:

10.000.000 USD x 1% : 50 ( calificati ) x 1 ( cota )                                                                           adica 100.000 USD : 50 = 2000 USD!!!    MERITA?

Cu cat va creste numarul celor calificati, va creste si valoarea totala a vanzarilor realizate de companie intr-o luna. 

Daca te-ai hotarat sa realizezi aceste venituri, ai de facut urmatoarele:

1. Sa ai Status de Distribuitor de Platina

2. Sa inscrii persoane noi in afacere, fie ca si persoane care faca afacerea, fie ca si consumatori.

3. Sa-ti faci cumparatura de mentenanta, luna de luna.

Din experienta avuta, in mod natural, o persoana ( familie ) care este doar consumator, cumpara un kit de absorbante o data la 4 luni. Asadar, ca sa te califici luna de luna, ar fi necesare 100 de persoane inscrise, la care sa le fii Sponsor. E greu? NU. Si cam asta ar fi tot. In cat timp reusesti sa strangi cele 1200 PV? - depinde doar de tine, de hotararea si ambitia cu care lucrezi. Dar merita!!!

Toate celelalte comisioane, decrise mai jos, raman in vigoare. Acest Comision Global se adauga la celelalte, deja existente, dar este de departe cel mai bun!

 

 

               Planul de marketing Winalite - o cale spre succes!

 SA CONSTRUIM IMPREUNA ACEASTA AFACERE IN ROMANIA!!!

Pentru început să facem cunoştinţă cu termenii şi înţelesurile lor, utilizati in  activitatea desfasurata in  compania WINALITE.

In companie o luna este egala cu 4 saptamani, fiecare saptamina reprezina o perioada completa, fixa. La sfarsitul saptamanii sunt calculate toate punctele acumulate si se efectueaza plata tuturor ditribuitorilor din companie.

Valoarea numerica in compania  WINALITE este de  1 PV (1 Punct Valoric - un  credit sau un punct). Se calculeaza ca 1 unitate si poate fi schimbat cu ” un credit”, “un punct”, acestea fiind  echivalentul banilor in compania WINALITE.

Toate datele sunt calculate in felul urmator: 1 PV = 1 $ . În cazul in care se schimba cursul, datele se modifica proportional. PLATA VENITULUI se face in fiecare luna. Prin plata 1 PV se recalculeaza la cursul euro.

Schema structurii

 

Un “pilon” reprezintă volumul  de vânzari al distribuitorului invitat personal de dumneavoastra, din prima linie si toti ceilalti invitati de el si de distribuitorii lui,  pina la cel mai mic  nivel.

Prima linie de distribuitori o puteti creea din maxim 5 persoane, iar celelalte persoane vor trebui  inregistrate in subordinea unuia din primii 5 distribuitori ai primei linii.

In felul acesta dumneavoastra puteti avea nu mai mult de 5 piloni.

Pentru activarea in sistemul Winalite este necesara achizitionarea unui pachet ( kit ) care are valoarea de 345 lei si are 50 PV, la care se adauga 13 lei transportul oriunde in Romania

In compozitia acestui pachet intra:

Absorbante de zi

10 pachete

10 buc

Absorbante de noapte

4 pachete

8 buc

Absorbante de uz zilnic

5 pachete

30 buc

TOTAL 282 DE ABSORBANTE :  3 TIPURI

FORME DE INCEPERE A AFACERII  WINALITE

Prin contractul  de distribuitor al companiei  WINALITE, dumneavoastra puteti opta pentru unul din cele 4 forme de  distribuitor in raport cu volumul de activitate pe care doriti sa il desfasurati in aceasta afacere. Toate statuturile sunt egale intre ele, diferentiindu-se doar prin bonusul maxim acordat pe structura intr-o saptamina.

Puteti incepe afacerea prin achizitionarea unui set din cele  4 game de produse, care corespunde cu unul dintre cele 4 statuturi de distribuitor.
Marimea investitiei in functie de statut, va fi echivalenta cu cota maxima  a potentialului de  venit intr-o luna. Singuri va stabiliti standardele si volumul de castig pe care doriti sa il realizati

STATUTUL DISTRIBUITORULUI

Distribuitorul de argint

Dumneavoastra cumparati 1 kit la valoarea de 345 lei. Acest pachet are 50 PV. La acest cost se adauga 15 lei transportul oriunde in Romania

In compozitia acestui pachet intra:

Absorbante de zi

10 pachete

10 buc

Absorbante de noapte

4 pachete

8 buc

Absorbante de uz zilnic

5 pachete

30 buc

TOTAL: 282 DE ABSORBANTE DE  3 TIPURI

Puteti alege orice varianta de kit ( Pachet de absorbante, piatra de turmalin, scutece BabyCare, WinMask, Health Card, WinGuard )

Atentie!!!

Castigul dumneavoastra in acest caz este de maxim 500$ pe 1 pilon intr-o saptamana.

Distribuitorul de aur

Dumneavoastra cumparati 5 kituri si  platiti  valoarea de 1557 lei.  Acest pachet are 250 PV. La aceasta suma se adauga 19 lei transportul oriunde in Romania.

In compozitia acestui pachet intra:

Absorbante de zi

10 pachete

10 buc

Absorbante de noapte

4 pachete

8 buc

Absorbante de uz zilnic

5 pachete

30 buc

TOTAL 282 DE ABSORBANTE de 3 TIPURI  INMULTIT CU 5

Puteti alege orice varianta de kit ( Pachet de absorbante, piatra de turmalin, scutece BabyCare, WinMask, Health Card, WinGuard )

Atentie!!!

Castigul dumneavoastra in acest caz este de maxim 1.500 de dolari pe un pilon intr-o saptamana.

Distribuitorul de platina

Dumneavoastra cumparati 12 kituri si platiti 3678 lei. Total PV - 600 PV. La acest cost se adauga 25 lei transportul, oriunde in Romania. 

In compozitia acestui pachet intra:

Absorbante de zi

10 pachete

10 buc

Absorbante de noapte

4 pachete

8 buc

Absorbante de uz zilnic

5 pachete

30 buc

TOTAL 282 DE ABSORBANTE :  3 TIPURI INMULTIT CU 12.

Puteti alege orice varianta de kit ( Pachet de absorbante, piatra de turmalin, scutece BabyCare, WinMask, Health Card, WinGuard )

Atentie!!!

Castigul dumneavoastra in acest caz este de maxim 6250 de dolari de pe un pilon intr-o saptamana.

Distribuitorul de diamant

Dumneavoastra achizitionati 30 kituri si platiti 9132 lei. Total PV - 1500 PV. Transportul este gratuit in Romania!

In compozitia acestui pachet intra:

Absorbante de zi

10 pachete

10 buc

Absorbante de noapte

4 pachete

8 buc

Absorbante de uz zilnic

5 pachete

30 buc

TOTAL 282 DE ABSORBANTE :  3 TIPURI INMULTIT CU 30.
Puteti alege orice varianta de kit ( Pachet de absorbante, piatra de turmalin, scutece BabyCare, WinMask, Health Card, WinGuard )

Castigul dumneavoastra in acest caz este de maxim 10.000 de dolari pe un pilon intr-o  saptamana.

Tipurile de bonificatii in WINALITE

Dupa ce am vazut cum puteti deveni colaboratori WINALITE, haideti sa aruncam o privire asupra tipurilor de comisioane pe care le puteti castiga activand in aceasta companie. Aceste tipuri de binificatii vor fi prezentate mai jos:

1. Adaosul direct din revanzare

Ca si prima forma de castig, trebuie sa mentionam ca D-voastra, in calitate de colaborator Winalite, cumparati un kit ( pachet ) cu 70 de euro ( fara transport ) si il puteti revinde cu aproximativ 110 euro, de unde poate rezulta un prim castig de 40 de euro. Nu recomandam insa sa va transformati in vanzatori de produse. Puteti face acest lucru cu persoanele care nu sunt interesate in a deveni distribuitori, dar sunt interesate de produsele WINALITE si for sa fie doar consumatori.

 Mai jos sunt prezentate preturile de achizitie si preturile recomandate de vanzare

Pachetul albastru: vanzare – 20 RON

Pachetul mov: vanzare – 20 RON

Pachetul verde: vanzare – 25 RON

Energy Stone  1 buc/KIT378 Ron
Card de Sanatate 2 buc./set378 Ron (189 Ron/ Buc)
Winguard - 5 buc./set378 Ron (75 Ron / Buc)
Scutece Baby Care - 1  Kit = 3 pachete / marimeKitul 378 Ron, 1 Pachet 126 Ron
Marimea S - Greutate: 3 - 8 kg     34 buc /set3,7 RON/buc
Marimea M - Greutate: 6 - 11 kg  30 buc/set 4,2 RON/buc
Marimea L - Greutate: 9 - 12 kg   24 buc/set5,3 RON/buc
Marimea XL - Greutate: > 12 kg - 20 buc/set6,3 RON/buc
WinMask  - 50 buc/pachet1 Pachet 189 Ron, 3,8 Ron / Buc

Acest tip de castig reprezinta un venit imediat, dar nu este foarte semnificativ ca valoare. Urmariti mai jos castigurile substantiale din acest sistem!

2. Bonusul de sponsorizare

La inscrierea unui nou colaborator veti primi urmatoarele bonusuri in functie de nivelul la care s-a inscris:

1- Argint ( 1 kit ) = 10,81  PV = 10,81$

2- Aur ( 5 kit ) = 54,05 PV = 54,05$

3- Platina ( 12 kit ) = 129,72 PV = 129,72$

4-Diamant ( 30 kit ) = 324,3 PV = 324,3$

3. Comisionul de retea

Confera distribuitorului un procent de 10% din total PV realizat de un pilon ( cu exceptia celui mai puternic, cu numarul cel mai mare de PV). Iata doua exemple:

Exemplul 1

Se primeste 10% de pe maxim 4 piloni ( directi ).

Calculul comisionului de structura are ca referinta pilonul cel mai puternic care va fi luat in calcul ca punct stabil.

Calculul comisionului:

Se ia in considerare pilonul cu un numar mai mic de PV decat pilonul cel mai puternic. In cazul nostru:

8000 x 10% = 800 PV =  800 $

Pilonul1 - Pilonul 2 ( 10.000PV - 8.000 PV = 2000 PV ) report pentru luna urmatoare, adica cele 2000 de puncte se vor aduna la punctele de saptamana viitoare, pe pilonul de pe care provin.

Precizare: Un Distribuitor de Argint, conform statusului, va primi in acest caz doar 500$ din cei 800!!!

Limita de acumulare a punctelor retinute in functie de status

Statut Partener
PV
Partener de argint
5000 PV
Partener de aur
15000 PV
Partenerul de platină
62500 PV
Partenerul de diamant
100000 PV

 
 
 
 
 

 

Exemplul 2

Calculul comisionului:

Se iau in considerare pilonii: Pilonul2 + Pilonul3 + Pilonul4 + Pilonul5= 17.000 PV

17000PV x 10% = 1700 PV = 1700$

Intrucat cei 4 Piloni adunati il depasesc pe cel mai puternic, nu se reporteaza puncte pe saptamana urmatoare.

4. Bonusul de dirijare

 Directi 

1 sau 2 directi

3 sau 4 directi

mai multi de 5 directi

 Procent

10 %

10 %

10 %

 Nivel de adancime

nivel de adancime 1

1 si 2 de adancime

1, 2 si 3 de adancime

Cum se calculeaza acest bonus

Dupa cum ati observat si din exemplele de mai sus, nu puteti lega de D-voastra direct mai mult de 5 persoane ( piloni ). Acest lucru ar parea, la prima vedere, ca va limiteaza activitatea. Ei bine, nu este asa, compania WINALITE a creat, pentru cei care nu vor sa aiba limite de castig, BONUSUL DE LIDER. Iata cateva exemple:

D-voastra inscrieti 2 directi. Astfel, veti beneficia de pe pilonul cel mai slab ( vezi COMISIONUL DE RETEA) de 10% din total PV. Dar, mai primiti 10% din total castig pe care acea persoana il realizeaza din toata structura sa ca si BONUS DE DIRIJARE. Acest BONUS DE DIRIJARE il primiti din castigurile ambelor persoane directe.

D-voastra inscrieti 4 directi. Veti beneficia de COMISION DE RETEA de pe trei piloni ( exceptand cel mai puternic) si BONUS DE DIRIJARE de 10% din castigurile realizate de cei patru directi ai D-voastra ( NIVELUL 1 de adancime ), la care se adauga ( FOARTE IMPORTANT!!! ) 10% din castigurile persoanelor inscrise direct de catre acestia ( NIVELUL 2 de adancime).

D-voastra inscrieti 5 sau mai multi directi.

O sa va puneti intrebarea: CUM MAI MULT DE CINCI?

Simplu. Compania WINALITE va da posibilitatea de a lega ORICATE PERSOANE DORITI in structura D-voastra la ce COLABORATOR DORITI. Astfel, puteti inscrie direct un numar nelimitat de persoane, oriunde in structura considerati de cuviinta. CARE AR FI MARELE AVANTAJ??? Va ajutati ( la propriu ), partenerii deja inscrisi, inscriindu-le persoane noi, creand astfel un dinamism extraordinar al structurii si sunteti la randul D-voastra ajutati de catre SPONSOR ( persoana care v-a spus despre acest sistem ), care la randul sau, va va inscrie persoane in structura D-voastra. Acest lucru este valabil in toata linia sponsoriala, pe adancime nelimitata.

Deci, in exemplul nostru, COMISIONUL DE DIRIJARE se calculeaza astfel: 10% din castigurile persoanelor directe ( NIVELUL 1 de adancime) + 10% din castigurile persoanelor aflate pe NIVELUL 2 de adancime + 10% din castigurile persoanelor aflate pe NIVELUL 3 de adancime. Poate nu realizati acum, cand cititi prima oara aceste randuri, dar pe NIVELUL 3 pot fi 125 de persoane!!!

Daca D-voastra inscrieti un direct ( sponsorizat de D-voastra ) si il legati la nivelul 3 de adancime, acel direct ve deveni pentru D-voastra Nivelul 1 iar de la el in jos, veti beneficia de comision de structura pe inca 3 nivele. Astfel, puteti sa va organizati structura cum doriti D-voastra si sa beneficiati de castiguri nelimitate, din acest Bonus de Dirijare.

Important de retinut

Calculul comisioanelor se face saptamanal !

ATENTIE!!!
Calificarea obtinuta de dumneavoastra ramane neschimbata pentru totdeauna!

Pentru mentinerea statutului activ de distribuitor este necesar ca in fiecare luna sa faceti cumparaturi de nu mai putin de 50 PV ( un kit ), incepand cu luna a treia de la momentul inscrierii.

Prin efectuarea unor cumparaturi repetate, cu plati lunare pe un kit pentru mentinerea statutului de distribuitor activ, se va acorda un discount . Primele doua luni de activitate, cumparaturile pentru mentinerea statutului de distribuitor activ nu sunt obligatorii. Incepand din luna a 3-a de lucru, indiferent de calificare, pentru cei care doresc sa primeasca bonusuri este necesar sa faca cumparaturi lunare nu mai putin de 50 pv. Dumneavoastra puteti cumpara produse cu discount si sa le vindeti clientilor dumneavoastra cu pretul maxim, in felul acesta marindu-va veniturile.

Pe un act de identitate puteti inregistra doar un singur distribuitor. In prima linie  dumneavoastra nu puteti avea decat 5 distribuitori invitati  de la care se vor crea inca 5 ramuri de subdistributie.

Toti invitatii personali peste cele 5 persoane vor fi plasati in interiorul retelei  acolo unde dumneavoastra veti crede de cuviinta, acest lucru determinand o crestere continua a retelei D-voastra si un ajutor substantial si real pentru cei din afacerea D-voastra.

RECOMANDARI

 

 Daca dumneavoastra aveti o oarecare  experienta in domeniu si  aveti succes in activitatea dumneavoastra, incepeti din start cu statutul “de aur” sau “de platina” in distributie si veti avea ocazia sa cistigati mai rapid si mai simplu sume considerabile de bani.

Daca sunteti lider si in spatele dumneavoastra exista o cariera in domeniu vanzarilor si in plus aveti o serie de oameni pe care ia-ti putea cointeresa   -  luati cea mai corecta hotarare si optati pentru statutul de “Distribuitor de Diamant” si mariti-va veniturile la cote maxime!

Imbunatatirea statutului dumneavoastra se poate face doar o singura data in decurs de 28 de zile de la data activarii,  pentru o singura pozitie si anume, cea imediat urmatoare.

Calificarea dumneavoastra dupa cele 28 de zile ramane definitiva pentru dumneavoastra si nu mai poate fi imbunatatita, cu exceptia perioadelor de promotii. Pentru a vedea promotiile, click aici! Pentru  luarea deciziei finale, va rugam sa luati  in calcul toate ideile, sa hotarati ce fel de statut doriti sa primiti pentru ca aceasta va influenta si cantitatea venitului dumneavoastra,  proportional cu statutul dumneavoastra.

Incepeti cu statutul maxim pentru care puteti opta, optim pentru dumneavoastra - altfel veti ajunge la un moment dat in care veti regreta ca nu ati ales ceva mai  mult si ca orizontul dumneavoastra este prea mic.

                                              INSCRIE-TE ACUM!!!

                             Oferiti-va sansa de a castiga mai mult!

Titulaturi si bonusuri superioare - pentru Statusul de Distribuitor de Diamant

Statut
A
B
C
D
E
NR. Min. săptămâni consecutive
Total săptămâni îndeplinite
Plan anual de remunerare
Diamantul de argint
5000 PV
2500 PV
ـ
ـ
ـ
2 săptămâni
ـ
 
Diamantul de aur
30000 PV
15000 PV
ـ
ـ
ـ
2 săptămâni
ـ
călătorie -seminar 3 zile
Diamantul de azur
75000 PV
37500 PV
12500 PV
ـ
ـ
2 săptămâni
4 săptămâni
călătorie -seminar 5 zile
Coroana de argint
125000 PV
100000 PV
100000 PV
ـ
ـ
4 săptămâni
8 săptămâni
surse băneşti în valoare de 7500 $ pt procurarea unui automobil + călătorie -seminar 5 zile în Europa sau America
Coroana de aur
275000 PV
100000 PV
100000 PV
50000 PV
25000 PV
4 săptămâni
12 săptămâni
surse băneşti în valoare de 30000 $ pt procurarea unui automobil + călătorie -seminar 5 zile în Europa sau America pt 2 persoane
Coroana de diamant
600000 PV
100000 PV
100000 PV
100000 PV
100000 PV
4 săptămâni
12 săptămâni
surse băneşti în valoare de 190000 $ pt procurarea unui imobil+ călătorie -seminar 7 zile în orice punct al lumii cu familia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EXPLICATII TABEL:

A,B,C.D,E - indică cele 5 ramuri. Sistemul automat stabileşte ramurile de la mai mare către mai mică în ordine conform PV.
Diamantul de argint - pentru o săptămână să posede minimum 2 ramuri: ramura A si ramura B. Rulajul mărfii în ramura A să fie nu mai mic de 5000 PV, iar în ramura B nu mai mic de 2500 PV. E necesar a satisface aceste cerinţe pe parcursul a doua săptămâni consecutive.  
 
Diamantul de aur - pentru o săptămână trebuie să posede minimum 2 ramuri, ramura şi ramura B. Rulajul mărfii în ramura A să nu fie mai mic de 30000 PV, rulajul mărfii în ramura B să nu fie mai mic de 15000 PV. E necesar a corespunde acestor cerinţe pe parcursul a două săptămâni.

Diamantul de azur - pentru o săptămână trebuie să posede minimum trei ramuri, ramura A, ramura B si ramura C.Rulajul mărfii in ramura A sa nu fie mai mic de 75000 PV, rulajul marfii in ramura B sa nu fie mai mic de 37500 PV, rulajul marfii in ramura C sa nu fie mai mic de 12500 PV. E necesar a corespunde acestor cerinte pe parcursul
a patru săptămâni, inclusiv doua saptamini consecutive.

Coroana de argint - pentru o săptămână să posede minimum trei ramuri: ramura A, ramura B si ramura C.Rulajul mărfii in ramura A sa nu fie mai mic de 125000 PV, rulajul marfii in ramura B sa nu fie mai mic de 100000 PV, rulajul marfii in ramura C sa nu fie mai mic de 100000 PV. E necesar a corespunde acestor cerinte pe parcursul a 8 săptămâni, inclusive 4 săptămâni consecutive.

Coroana de aur - pentru o săptămână să posede minimum 5 ramuri. Ramura A, ramura B, ramura C, ramuta D si ramura E. Rulajul mărfii in ramura A sa nu fie mai mic de 275000PV, rulajul marfii in ramura B sa nu fie mai mic de 100000 PV, rulajul marfii in ramura C sa nu fie mai mic de 100000 PV, rulajul marfii in ramura D sa nu
fie mai mic de 50000 PV, rulajul marfiii in ramura E sa nu fie mai mic de 25000 PV.
E necesar a corespunde acestor conditii pe parcursul a 12 săptămâni, inclusiv 4 săptămâni consecutive.

 Coroana de diamant - pentru o săptămână să posede minimum 5 ramuri.
Ramura A, ramura B, ramura C, ramuta D si ramura E. Rulajul mărfii in ramura A sa nu fie mai mic de 600000 PV, rulajul marfii in ramura B sa nu fie mai mic de 100000 PV, rulajul marfii in ramura C nu mai mic de 100000 PV, rulajul marfii in ramura D nu mai mic de 100000 PV, rulajul marfiii in ramura E nu mai mic de 100000 PV. E necesar a corespunde acestor conditii pe parcursul a 12 săptămâni, inclusiv 4 săptămâni consecutive.

Confirmarea titlului se bazeaza pe rulajul marfii pentru un an de lucru .
NU e posibil a obtine doua titluri in acelas an de lucru.
Titlurile nu pot fi transmise altei persoane. 
 

Acces in Biroul Virtual Winalite

Pentru a intra in biroul virtual,

 CLICK AICI!

Make a donation

Arata pe Facebook

Share on Facebook

Trimite unui prieten

Vizitatori

Inregistreaza-te pe site

Trafic

Trafic Ranking