WINALITE - ABSORBANTE CU IONI NEGATIVI

                          Pasta de dinti WINALITE WELSMILE

I.                    Principiul de acţionare

Pasta de dinţi cu sare minerală anionică este produsa cu ajutorul mijloacelor tehnologice care integrează sărurile minerale paleozoice cu nanotehnologia. Când vă spălaţi pe dinţi, temperatura din gura dumneavoastra şi fricţiunea va determina pasta de dinţi să primească energie, rezultând în absorbţia apei, dizolvarea/topirea ei(a pastei) şi generarea de anioni. Anionii vor absorbi colonia anaeroba din cavitatea bucală şi va preveni supravieţuirea şi reproducerea acestia, reducând astfel formarea plăcii dentare şi menţinerea sănătpţii gingivale. Sărurile minerale pot oferi elemente de bază naturale, realizând efecte precum curăţarea dinţilor, întărirea lor, înhibarea bacteriilor, eliminarea mirosului neplăcut al respiratiei etc.

 
II.                 Descriere
 
Anionii vor elimina efectiv bacteriile de pe suprafata smaltţului dentar şi vor forma un strat protector prevenind eroziunea dentară datorată bacteriilor.
Sărurile minerale vor menţine efectiv sănătatea gingivală, vor oferi o varietate de elemente esenţiale naturale şi vor susţine înmulţirea organismelor probiotice în cavitatea bucală, menţinând astfel sănătatea orala.
 
III.               Descrierea efectului pastei de dinţi
 
           Protejarea şi întărirea dinţilor
           Protecţia gingiilor
           Albirea dinţilor
           Prevenirea bacteriilor
           Reducerea plăcii
           Reducerea petelor dentare
           Stabilizarea valorii pH-ului din cavitatea bucală
           Menţinerea unei respiraţii proaspete
 
IV. Săruri minerale, mentă cu eficienţă îndelungată; aromă de mentă verde
 
 Săruri minerale paleozoice
 
Sarea minerală paleozoică a evoluat din apă de mare care s-a cristalizat acum 300 de milioane de ani, şi este produsă în special în Tibet şi Qingai, China; având drept ingredient principal clorura de sodiu, sarea minerală paleozoică conţine numeroase substanţe neutre în corpul uman, incluzând iodul, potasiul, calciul, magneziul, fier şi alte numeroase elemente benefice corpului uman; de asemenea va regla efectiv metabolismul corpului uman.
 
Trei mari eficienţe ale sărurilor minerale paleozoice
         Eliberează anioni benefici corpului uman
         Radiază în sepctrul infra-roşu cu aceeaşi frecvenţă ca şi corpul uman
         Oferă numeroase elemente benefice corpului uman, incluzând iodul, potasiul, calciu, magneziul şi fierul etc.

 

Pasta de dinţi cu Sare Minerală cu anioni Welsmile adoptă nobila şi rara sare minerală paleozoica drept materie primă şi o combină cu esenţa istorică pentru a face descoperiri importante pentru sănătatea orală a fiinţelor umane; pasta de dinti cu Sare Minerala cu Anioni integrând esenţa sărurilor minerale paleozoice şi tehnologiile de întărire a dinţilor va aduce gusturi noi şi proaspete, precum şi eficienţa în protejarea şi întărirea dinţilor, îngrijindu-se de sănătatea dumneavoastră dentară pentru o lungă perioadă de timp.
 
         Pasta de dinţi cu Sare Minerală cu Anioni, concentrează esenţa istorică a pastei de dinţi şi poate perveni efectiv apariţia bolilor peridentale şi menţine un mediu oral sănătos;
         Pasta de dinţi cu Sare Minerală cu Anioni va absorbi apa şi se va dizolva/topi sub acţiunea tempreaturii din cavitatea bucală şi a acţiunii de periaj, generând astfel anioni;
         Anionii vor forma un film/ o peliculă fină pe suprafaţa dinţilor, prevenind apariţia eroziunii bacteriene pentru fiecare dinte, astfel contribuind efectiv la prevenirea apariţiei paradontozei, gingivitei, inflamării gingiilor şi a altor afecţiuni ale cavităţii bucale;
         Anionii actionează în cavitatea bucală pentru a proteja dinţii pentru o perioadă îndelungată, contribuind astfel la protejarea eficace a dintilor şi la întărirea lor;
         Pasta de dinţi cu Sare Minerală Anionică Welsmile adoptă conceptul de protecţie şi întărire a dinţilor All-in-one (Toate într-unul singur), integrând o varietate de componente de protecţie a dinţilor pentru a oferi o protecţie completă a dinţilor, întărirea şi albirea lor eficientă, protejând astfel în totalitate sănătatea dumneavoastră orală.
         Vitamina B2 va elimina total inflamarea gurii, buzelor şi a limbii şi va stimula metabolismul zonei gingivale, protejând astfel sănătatea cavităţii bucale.
         Frictiunea siliciului hidrat din factorul de albire cu silicon hidratat poate şterge murdăria de pe dinţi şi îi poate albi cu atenţie, cu o acţiune blândă care nu dăunează smalţului.
 
Pasta de dinti cu Sare Minerală Anionică conţine o varietate de extracte de plante, care vor proteja sănătatea orală pentru o perioadă îndelungată cu ajutorul anionilor.
         Menta proaspaătă pură şi naturală are un efect de lungă durată şi vă reîmprospătează caviatea bucală pentru o perioadă de timp indelungată;
         Gustul elegant şi proaspăt de ceai verde poate înlătura mirosul neplăcut al respiraţiei;
         Făra niciun adaos de zahăr, pasta de dinţi va preveni cariile dentare cauzate de zahăr.
 

 

 Termen de Valabilitate a pastei de dinti este de 3 ani, de la data fabricari, mentionat pe ambalaj. Foarte important: nu conţine fluor.
 

 

 1 kit = 20 buc, 1 buc  165 g , Valoare -50PV

                                                CONTINUT:

 

 

 

DENUMIRE

 

CAS NO.

 

%

 

1

 

Sorbitol

50-70-4

57.00

 

2

 

Dioxid de siliciu hidratat

215-683-2

19.50

 

3

 

Apa

7732-18-5

11.85

 

4

 

Polietilen Glicol

25322-68-3

3.00

 

5

 

Propanediol

57-55-6

3.00

 

6

 

lauril sulfat de sodiu 

151-21-3

2.50

 

7

 

Clorura de Natriu ( sare )

7647-14-5

1.00

 

8

 

carboximetilceluloză de sodiu

9004-32-4

0.30

 

9

 

Guma Xantan

11138-66-2

0.20

 

10

 

Acid benzoic de sodiu

532-32-1

0.30

 

11

 

riboflavină

83-88-5

0.25

 

12

 

tetrasodiu pirofosfat

7722-88-5

0.10

Acces in Biroul Virtual Winalite

Pentru a intra in biroul virtual,

 CLICK AICI!

Make a donation

Arata pe Facebook

Share on Facebook

Trimite unui prieten

Vizitatori

Inregistreaza-te pe site

Trafic

Trafic Ranking