WINALITE - ABSORBANTE CU IONI NEGATIVI

Comentarii

Bine ai venit!

Lasa aici un comentarie cu privire la continutul site-ului, la informatiile primite sau daca ai o experienta personala cu produsele Winalite, spune-ne si noua!

Orice detaliu este bine primit si va fi apreciat.

SUCCES!

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

16 Comments

Reply AAllererastmus
12:04 AM on October 6, 2017 
The ED as a result of that surgery can be either temporary or permanent. Thus, if the muscles inside penile area are relaxed, more blood will type in the penis and a hardon will occur.
Reply wagner
6:59 AM on March 20, 2014 

Buna ! As vrea sa stiu daca membrii echipei au cate o ENERGY STONE si parerile lor despre aceasta piatra .Banuiesc ca se poate. Sau ?

Reply antonia teodora bogdan
3:26 PM on August 17, 2012 

care sunt tampoanele originale love moon anion mie mi-au vandut si ceva tampoane anion pe care scrie in chineza si nu au in interior decat o banda verde fara acele striatii ca pe cele love moon

Reply Lucian Bogdan
1:27 PM on April 27, 2012 

1. Absorbantele Lady Anion sunt copii ale originalului produs de compania Winalite.

2. testele de sanatate au fost disponibile pe piata din Rusia si s-au scos din fabricatie de mult timp.

Reply Andi
9:16 AM on April 27, 2012 

Am tot citit despre absorbantele de la winalite si am 2 intrebari dar gasesc pareri impartite pe forumuri. Sper ca ma poate lamuri sipe mine cineva.

1. lady anion si love moon sunte aceeasi chstie? (am gasit varianta ca love moon doar copiaza lady anion sau ca lady anion sunt o versiune mai noua si mai buna decat love moon)

2. Daca in pachetul de absorbante nu este testerul pentru verificarea starii de sanatate inseamna ca produsele sunt contrafacute? (tot pe forumuri am citit cazul unor fete)

Reply tania
4:12 AM on April 25, 2011 

buna ziua , ma intereseaza mult aceasta tema absorbante feminine caut fabricanti sau distribuitori de substante absorbante pentru fabricarea absorbantelor feminine.scutece ma poate ajuta cineva imi puteti da informatii v-as fi foarte recunoscatoare.

Reply andra9920
10:30 AM on April 14, 2011 

Sunt o consumatoare a acestor produse si as dori sa subliniez faptul ca  absorbantele de zi sunt foarte bune dar cu cele de noapte din pacate am avut experiente destul de nefericite....as dori sa stiu daca nu s-ar putea face mai mari aripioarele de la absorbantele de noapte, deoarece la o cantitate mai mare de sange sau chiar cheaguri sangele cade pe langa si pateaza lenjeria

Reply LENUTA
12:37 PM on November 19, 2010 

Aici am gasit cu adevarat o mare oportunitate.Nu am intalnit un site mai complet si mai clar ca acesta. Practic poti construi de acasa o mare afacere.Multumesc Lucian pentru ce ai realizat in folosul nostru si a celor din jur.Este o mandrie pentru o echipa sa te aiba ca sponsor.FELICITARI!

Reply ALEX
12:17 PM on November 19, 2010 

De multe ori m-am intrebat:de ce atatia oameni se multumesc cu atat de putin?Cei care veti citi aceste randuri nu trebuie sa va plasati printre ei.Acum aveti ocazia,primind aceste informatii atat de clre si bine realizate sa folositi oportunitatea winalite pentru dumneavoastra.Felicitari Lucian,ai dovedit inca odata ca esti o mare valoare si un prieten de omenie.Mult succes si noroc.

Reply BOGDAN ALEXANDRU
3:19 AM on October 25, 2010 

Bravo LUCI,ai realizat un site foarte documentat si de mare ajutor si valoare.Cei care-l citesc si studiaza vor ajunge la concluzia ca o alegere minuscula va fi de o importanta covarsitoare pentru sanatatea femeilor si fericirea cuplurilor.FOARTE IMPORTANT:nimeni nu face acum o retea de distributie si consum mai usor ca "WINALITE GLOBAL".Felicitari Lucian si multumesc pentru ce ai realizat.

Acces in Biroul Virtual Winalite

Pentru a intra in biroul virtual,

 CLICK AICI!

Make a donation

Arata pe Facebook

Share on Facebook

Trimite unui prieten

Vizitatori

Inregistreaza-te pe site

Trafic

Trafic Ranking