WINALITE - ABSORBANTE CU IONI NEGATIVI

Sfaturi

Cum facem invitatiile?

Posted by Lucian Bogdan on April 10, 2011 at 7:52 AM

DA, este o problema intalnita de catre toti cei care doresc sa dezvolte o afacere MLM - oamenii nu vor sa vina la prezentari!  De ce? Simplu. Pentru ca nu le-ati trezit interesul!

Cum trezim interesul?

Care ar fi interesul aici?

In afacerea WInalite putem obtine doua lucruri: SANATATE SI BANI! - Iata interesele pe care trebuie sa le comunicam viitorilor prospecti. Unii poate isi doresc sanatate, altii poate isi doresc bani iar unii le doresc pe amandoua. Dar daca nu stiu ca le pot obtine...le mai doresc oare? EXACT! Trebuie sa le spunem ca au posibilitatea de a obtine macar una din cele de mai sus, daca nu pe amandoua! Deci, scopul invitatiei nu este de a prezenta afacerea sau produsele in 10 minute ci de a aduce persoana la o prezentare, sa vada, sa atinga, sa ia o decizie in cunostiinta de cauza.

Desigur, nu este usor la inceput...Toti, repet, TOTI am avut si avem in continuare aceasta problema - aceea ca nu vin toti oamenii la prezentare ( cei pe care ii invitam ). Si atunci ce ne ramane de facut?

SIMPLU! Lasam statistica sa lucreze pentru noi: daca invitati 20 de oameni telefonic, vor veni cel putin 8, vor fi interesati 5 si se vor inscrie 2 sau 3 pe loc!

Daca invitati doar 5, sau 4, sau 3 - ......faceti D-voastra calculele!!!!

Asadar, sfatul meu este ca in fiecare saptamana cand avem prezentare de Plan de Marketing, invitati cel putin 20 de persoane - si veti vedea rezultatele extraordinare care vor aparea. ATAT

Categories: Cum stati la capitolul contactare de noi colaboratori?

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

1 Comment

Reply Lucian Bogdan
8:07 AM on April 10, 2011 
Astept comentariile D-voastra!!!

Acces in Biroul Virtual Winalite

Pentru a intra in biroul virtual,

 CLICK AICI!

Make a donation

Arata pe Facebook

Share on Facebook

Trimite unui prieten

Vizitatori

Inregistreaza-te pe site

Trafic

Trafic Ranking