WINALITE - ABSORBANTE CU IONI NEGATIVI

Sfaturi

Un Blog destinat Distribuitorilor WInalite precum si celor care sunt vizitatori pe acest site. Parerea D-voastra conteaza, nu ezitati sa ne-o impartasiti tuturor.

Succes!

view:  full / summary

Cum dezvoltam peste hotare?

Posted by Lucian Bogdan on April 10, 2011 at 8:00 AM Comments comments (0)

Aveti persoane pe care le cunoasteti in strainatate? Foarte bine! Puteti dezvolta acolo afacerea Winalite! CUM?

Mai intai, persoana respectiva trebuie sa vada un plan de marketing - vezi PREZENTARI ON-LINE pe prima pagina si trimite link-ul. Evident, fiecare tara are specificul ei si tocmai de aceea, atunci cand aveti o posibilitate de a dezvolta international, va rog sa ma contactati, pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie in ceea ce priveste tara respectiva.

Pentru site in engleza: http://www.winaliteglobal.webs.com

Pentru site in germana: http://www.winaliteat.webs.com

 

Cum facem invitatiile?

Posted by Lucian Bogdan on April 10, 2011 at 7:52 AM Comments comments (1)

DA, este o problema intalnita de catre toti cei care doresc sa dezvolte o afacere MLM - oamenii nu vor sa vina la prezentari!  De ce? Simplu. Pentru ca nu le-ati trezit interesul!

Cum trezim interesul?

Care ar fi interesul aici?

In afacerea WInalite putem obtine doua lucruri: SANATATE SI BANI! - Iata interesele pe care trebuie sa le comunicam viitorilor prospecti. Unii poate isi doresc sanatate, altii poate isi doresc bani iar unii le doresc pe amandoua. Dar daca nu stiu ca le pot obtine...le mai doresc oare? EXACT! Trebuie sa le spunem ca au posibilitatea de a obtine macar una din cele de mai sus, daca nu pe amandoua! Deci, scopul invitatiei nu este de a prezenta afacerea sau produsele in 10 minute ci de a aduce persoana la o prezentare, sa vada, sa atinga, sa ia o decizie in cunostiinta de cauza.

Desigur, nu este usor la inceput...Toti, repet, TOTI am avut si avem in continuare aceasta problema - aceea ca nu vin toti oamenii la prezentare ( cei pe care ii invitam ). Si atunci ce ne ramane de facut?

SIMPLU! Lasam statistica sa lucreze pentru noi: daca invitati 20 de oameni telefonic, vor veni cel putin 8, vor fi interesati 5 si se vor inscrie 2 sau 3 pe loc!

Daca invitati doar 5, sau 4, sau 3 - ......faceti D-voastra calculele!!!!

Asadar, sfatul meu este ca in fiecare saptamana cand avem prezentare de Plan de Marketing, invitati cel putin 20 de persoane - si veti vedea rezultatele extraordinare care vor aparea. ATAT

World Wide Web

Posted by Lucian Bogdan on January 30, 2011 at 9:55 AM Comments comments (0)

World Wide Web!!!

www

O piata imensa va asteapta in spatele monitorului D-voastra!!!

Ideea e ca aceasta piata imensa va asteapta sa o utilizati pentru afacerea D-voastra, oricare ar fi ea. Daca vorbim de Winalite, avem un sistem global care ne permite sa avem colaboratori in toata lumea. Cum ajungem la ei?

Probabil ca deja utilizati Yahoo! Messenger, Skype, Facebook, Twitter sau Neogen

Ce sunt aceste site-uri? Mega retele de comunicare si socializare, cu sute de mii de membrii in toata lumea. Ce trebuie sa faceti? Sa comunicati informatia. Atat! Si veti vedea ce se intampla dupa. E uimitor!

Cum construiesc aceasta afacere?

Posted by Lucian Bogdan on January 3, 2011 at 12:35 PM Comments comments (0)

Nou in Winalite?

Nou in MLM?

Iata cateva directive legate de primii pasi in dezvoltarea acestei afaceri.

1. Schimba-ti modul de perceptie asupra afacerilor

Poate ca pana acum ati fost obisnuiti cu un sistem dirijat, controlat in care ati fost angajati si nu proprietari de afacere. Acest sistem are avantaje si dezavantaje: avantajul ( singurul de altfel ) este legat de faptul ca nu trebuie sa luati decizii legate de bunul mers al afacerii ( pentru asta exista angajatorul ) si acest lucru va confera o oarecare lipsa de stress si de responsabilitate. Unii oameni se multumesc cu acest statut de angajat toata viata lor si nu vor ( sau nu cred ) ca pot face mai mult. Dezavantaje: salariu dictat de angajator, program stabilit de acesta, lipsa libertatii de exprimare si imposibilitatea cresterii veniturilor, DEPINDETI DE DORINTA ANGAJATORULUI SAU DE POSIBILITATEA ACESTUIA DE A VA PASTRA CA SI ANGAJATI. In consecinta, daca vrei sa parasesti aceasta zona a angajatorilor si vrei sa o pornesti pe cont propriu, o afacere MLM iti poate oferi acest lucru pentru ca incepe pe langa servici, nu implica riscuri financiare ( nu se fac investitii de capital ) si se poate lucra in timpul liber. Cheia acestor tipuri de afaceri este MULTIPLICAREA!

In concluzie, trebuie sa-ti schimbi mentalitatea din cea de angajat, fara responsabilitati in cea de proprietar de afacere, care ia decizii si a carui activitate si calitatea acesteia se rasfrang direct asupra venitorilor obtinute. TRECI DE LA SALARIU IMPUS LA UN CASTIG MULT MAI MARE, STABILIT CHIAR DE TINE!!!

2. Fa-ti o strategie, intocmeste o lista

Probabil ca ati auzit ca oamenii de afaceri au strategii. Foarte adevarat! Ca atare, si D-voastra aveti nevoie de o strategie. Ce trebuie sa facem in aceasta afacere? Care ar fi scopul activitatii noastre? Foarte clar: CONSTRUIREA UNEI RETELE DE CONSUMATORI ALE PRODUSELOR WINALITE!!! Foarte bine, deci, avem nevoie de oameni. Dar ce oameni? Cui ne adresam? - Evident persoanelor pe care le cunoastem. Cunoasteti oameni? Evident ca DA! Ei bine, trebuie sa faceti O LISTA DE NUME. Foarte importanta aceasta lista, ea va fi de fapt suportul pe care ne construim strategia de lucru. Lista trebuie sa cuprinda persoane pe care le cunoasteti in localitatea de resedinta, persoane pe care le cunoasteti in tara, persoane pe care le cunoasteti in alte tari. Lista ramane in permanenta deschisa, deoarece intram in contact tot timpul cu persoane noi, pe care le vom trece ulterior pe lista. Dupa ce lista e gata, putem face o strategie despre CUM vom lua contact cu aceste persoane si despre CUM le vom convinge sa ni se alature in afacere. Un sfat: opreste-te aici din citit si intocmeste lista ACUM. Nu exista un moment mai bun decat cel prezent!

Dupa ce ati facut lista, treceti la punctul 3.

3. Incepe activitatea de contactare si informare

Inainte de a dezvolta subiectul, o intrebare: A luat cineva in locul D-voastra decizia de a incepe afacerea Winalite?   Asa e, NU. Ati luat-o D-voastra singuri. De aceea, va rog sa nu luati D-voastra decizii in locul persoanelor de pe lista. Nu-i puneti D-voastra in categoria X sau Y doar pentru ca asa vi se pare D-voastra. E foarte posibil ( as putea spune chiar ca e ca o regula ) sa aveti cateva surprize foarte mari. Asadar, sa incepem!

Aveti in fata lista D-voastra. Va recomand sa incepeti cu persoanele pe care le cunoasteti din orasul de resedinta. In fond, un client e tot un client si daca locuieste la 10 metri de casa D-voastra sau se afla in America. Doar ca cu cel de langa casa va fi mai usor sa lucrati, e mai aproape. Inainte de a incepe contactarea, verificati daca in orasul D-voastra de resedinta se desfasoara Prezentari Winalite. Vezi aici. Prin urmare, avem doua situatii:

A. In orasul D-voastra de resedinta se tin Prezentari Winalite. In acest caz trebuie sa invitati persoanele de pe lista D-voastra la aceste prezentari. Prezentarile sunt tinute, de obicei, de catre persoane cu experienta, de la care aveti si D-voastra de invatat. Astfel, in urma unei prezentari, vor fi 3 tipuri de raspunsuri: DA, DORESC SA MA INSCRIU! - caz in care aveti un nou colaborator; AM ALTE SURSE DE VENIT, NU DORESC AFACERE DAR DORESC PRODUSE - astfel veti dobandi un client pe care sa-l aprovizionati luna de luna cu produse; NU DORESC NIMIC - bifati pe lista pentru o contactare ulterioara.

Astfel, saptamana dupa saptamana, luna dupa luna, ducand la prezentari oamenii D-voastra de pe lista, veti vedea cum afacerea D-voastra incepe sa prinda contur, veti avea primii colaboratori care, la randul lor, vor incepe sa lucreze la fel ca si D-voastra. Ce va rezulta? O RETEA IN CONTINUA CRESTERE!!!

B. In orasul D-voastra de resedinta nu se tin prezentari WInalite. In acest caz, veti folosi prezentarile on-line, care vor avea loc in curand precum si materialele ajutatoare de pa acest site. Ideea e sa informam cat mai multa lume, astfel incat sa dobandim cati mai multi colaboratori in retea.

Intrebari sau neclaritati

Posted by Lucian Bogdan on January 3, 2011 at 12:30 PM Comments comments (0)

Poate ca nu ati inteles bine ceva legat de planul de marketing, poate ca nu sunt foarte clare toate modalitatile de castig pe care le pune la dispozitie compania Winalite...Va rog sa-mi adresati aici neclaritatile voastre, pentru a putea sa va dau cat mai multe lamuriri. O discutie deschisa ar ajuta si alti membrii sa inteleaga mai bine Planul de Marketing Winalite.

Succes tuturor!

Experienta D-voastra cu Winalite

Posted by Lucian Bogdan on February 17, 2010 at 4:47 PM Comments comments (2)

Va invit sa ne impartasiti si noua din efectele resimtite de catre D-voastra, dupa ce ati folosit produsele Winalite. Cu cat mai multe pareri, pro si contra, putem sa ne informam cat mai bine potentialii clienti. Va invit la discutie!


Rss_feed

Acces in Biroul Virtual Winalite

Pentru a intra in biroul virtual,

 CLICK AICI!

Make a donation

Arata pe Facebook

Share on Facebook

Trimite unui prieten

Vizitatori

Inregistreaza-te pe site

Trafic

Trafic Ranking