WINALITE - ABSORBANTE CU IONI NEGATIVI

LOVE MOON Anion ABSORBANTE SANITARE

1 Pachet conţine 19 pachetele

10 cutii de Absorbante de zi, (10 bucăţi per pachet: 245mm lungime)

4 pachete de Absorbante de noapte, (8 bucăţi per pachet: 280mm lungime)

5 pachete de Absorbante zilnice, (30 bucăţi per pachet: 155mm lungime)

Tehnologie inovatoare

 "Ioni negativi s-au dovedit a îmbunătăţi sănătatea şi bunăstarea ..." Absorbantele sanitare Winalite Love Moon îmbunătăţesc sănătatea ta de zi cu zi cu ajutorului patentului nostru, banda de "ioni negativi" încorporata în fiecare absorbant.

 Aceste benzi degaja până la 5800 ioni negativi pe cm cub, fapt dovedit  în numeroase studii stiintifice pentru a ajuta la protecţia împotriva bolilor genitale prin eliminarea bacteriilor dăunătoare.  Absorbantele  noastre sanitare au fost distinse cu numeroase brevete internaţionale şi premii prestigioase.  Fiecare cm patrat de banda anionica, care se gaseste in fiecare Absorbant Love Moon poate elibera până la 5800 ioni negativi (anioni).  Intensitatea cu care sunt eliberati ionii negativi (anionii) va suprima în mod efficient rata de supravieţuire şi de multiplicare a bacteriilor şi viruşilor de pe absorbantele sanitare.

                Stratul de Anioni elibereaza o cantitate mare de oxigen, are un nivel de pH echilibrat şi îmbunătăţeşte echilibrul hormonal care sporeşte în mod eficient întărirea imunităţii, reducerea stresului, eliminarea bacteriilor, tratarea inflamaţiei, eliminarea mirosului neplacut, înlăturarea oboselii  etc.

 Funcţiile Absorbantelor cu Ioni Negativi, cele mai bune absorbante!

Absorbantele cu Ioni negativi cu funcţii de protectie sanitara sunt cercetate şi dezvoltate în întregime de catre compania Winalite.  Conform cercetarilor  Ministerului Chinez al Sănătăţii, inflamaţiile pot fi reduse şi sterilizarea are loc dacă există cel puţin 1200 de ioni negativi pe centimetrul cub în aer.  Banda cu ioni negativi din Absorbantele Love Moon  poate produce 5800 de ioni negativi pe centimetru cub atunci cand există apă sau sânge şi produce mari cantităţi de oxigen disociat.  Majoritatea bacteriilor care cauzează patologii ginecologice sunt bacterii anaerobe care vor muri într-un interval de 30 de secunde pana la 1 minut în prezenta oxigenului - la fel cum, pe de altă parte, omul va muri fara oxigen şi peştii vor muri fără apă în termen de 10 de minute.  Prin urmare, cantităţile mari de ioni negativi şi oxigen pot penetra corpul, ucigând astfel chiar cauzele bolilor - bacteriile si virusii.  În acelaşi timp, banda cu ioni negativi poate radia raze infraroşu cu lungime de undă de 4-14 um, care sunt din spectrul undelor electromagnetice pentru reducerea inflamatiei.

 Absorbantele sanitare Love Moon anion (Ioni negativi) pot restricţiona în mod eficient rata de creştere şi de supravieţuire a bacteriilor şi viruşilor, activeaza metabolismul, îmbunătăţesc secreţia şi cresc imunitatea.  Acestea sunt, de asemenea, eficiente în reglarea presiunii, rezistenta antibacteriana, reducerea inflamatiei, reducerea oboselii pricinuite de ciclul menstrual, al durerilor aferente si eliminarea mirosului neplacut.

 

Absorbantele "Love Moon" sunt constituite din 7 straturi, care sunt destinate ingrijirii delicate a organismului.
 În timpul perioadei menstruale, pielea din zona intima poate fi uşor rănita, rezistenta aparatului genital la substantele din mediul inconjurator este slaba, de aceea, zona intima trebuie protejata cu atentie.  Prin urmare, Absorbantele LOVE MOON nu numai ca mentin sănătatea  dar ajuta si la mentinerea increderii in sine si a respectului pentru propria persoana, prin utilizarea celor mai bune absorbante.
 1. Stratul de suprafaţă - Bumbac moale premium - oferindu-vă ultra confort.
 2. Banda cu anioni – Patent unic al companiei WINALITE – elibereaza anioni si mentine un substrat steril, liber de bacterii sau virusi pentru o perioada de 7 ore de la deschiderea absorbantului.
 3. Stratul al trei-lea - Bumbac moale Ultra - îmbunătăţeşte moliciunea şi prospeţimea.
 4. Stratul de absorbtie - Super absorbant – constituit din gelatina vegetala, are o putere foarte mare de absorbtie si retinere a lichidului; 100% de origine vegetala, aceasta gelatin poate fi folosita si pentru masti de fata ( ajuta la vindecarea acneei, ranilor, petelor de pe suprafata tenului )
 5. Stratul al cinci-lea - Bumbac moale Ultra - îmbunătăţeşte moliciunea şi prospeţimea.
 6. Stratul al sase-lea - Permite aerului sa treaca dar nu si lichidului – elimina rapid vaporii de lichid si caldura, mantinand un mediu uscat si aerat, care va da o senzatie de prospetime.
 7. Stratul al sapte-lea – suprafata adeziva special conceputa - este conforma cu ergonomia umană.

 Avantajele absorbantelor Winalite Love Moon
 1.  Uscat, aerisit,  confortabil
 Absorbantul  igienic Love Moon Anion are trei componente principale:

 a.  Stratul de suprafaţă;

Stratul de suprafaţă este făcut din mătase subţire şi materiale moi din bumbac pentru a păstra uscata si confortabila pielea delicata din zona intima.
 b.  Stratul absorbant;

 Stratul de mijloc care conţine agenţi super absorbanti foarte puternici, pe baza de gelatin vegetala, care transforma lichidul in gel, eliminand astfel senzatia de lipicios si umed.
 c. Stratul de la baza.

Stratul de la bază este fabricat din materiale permeabile la aer, care permit difuzia de molecule de apă în stare gazoasă, de a vehicula rapid aerul umed, reducând astfel în mod eficient senzatia de umiditate şi căldură dintre absorbant şi pielea pentru a va mentine confortul.

 
 2.  Functii anti-bacteriene si de eliminare a mirosurilor neplacute prin procedee pur fizice
Fiecare absorbant sanitar Love Moon are  încorporata o banda cu anioni, care poate elibera ioni negativi cu înaltă densitate ( 5800 ioni negativi per cm cub)  pentru a ajuta la reglarea funcţiilor organismului, cum ar fi capacităţile antibacteriene, eliminarea mirosului neplacut, prin procese pur fizice.  Nu există nici o reacţie adversă.

 3.  Utilizarea unor super agenţi de absorbţie puternici, pentru a satisface nevoile fizice
Absorbantele sanitare Love Moon Anion au un strat absorbant.  Acesta este format din agenţi de absorbţie extrem de eficienti si super puternici, precum şi materiale etanşate printr-un proces special de ultima generatie.  Când lichidul vine în contact cu stratul, acesta este absorbit astfel că nu există nici un flux inapoi sau scurgeri suplimentare.  Acest fapt va asigura un sentiment de confort şi comoditate in miscare.

 4.  Conformitatea cu standardele de igienă naţionale (China) şi de prevenire a infecţiei
 "Mentinerea uscata, aerarea şi curatenia" sunt trei principii de baza ale îngrijirii genitale. Productia de produse sanitare, trebuie sa respecte standardul de igiena GB15979 din 2002.

 Principalele măsuri includ:
 (1) control strict asupra standardul de igienă a materiilor prime pentru  Absorbantele sanitare Love Moon.
 (2) instalatie de producţie închisa conforma cu  standardele internaţionale avansate,  pentru producţia secvenţiala, complet automatizata, cu ambalare complet automatizat.

 (3) Utilizarea de ambalaje avansate tehnologic, care se pot cu usurinta inchide si deschide, pentru a se asigura ca produsul este liber de infecţii bacteriene sau fungice. 


 De ce ar trebui să alegem absorbantele  "Anion Love Moon"?
 1. Ambalaj din folie de aluminiu, usor de deschis si inchis - asigura sterilitatea produsului înainte de utilizare.
 2.  Inalta rata de absorbtie a lichidului – senzatie de uscat şi confortabil.
 3.  Banda cu Anioni patentata,  cu funcţia de a preveni bolile aparatului genital feminin.
 4.  Materiale de înaltă calitate - 100% sigure si naturale.
 5.  Stratul de bază permeabil pentru aer – cresterea confortului.

 Informaţii despre brevete:
 - Brevet national: ZL200420064658.0
 - Respectă cerinţele MKC9001 (ISO9001: 2000)
 -Certificate cerinţele juridice (D / UE) şi recomandările oficiale pentru substanţele dăunătoare relevante pentru elementul de testare.
 - Raport de testare (Trecut - elementele testate îndeplinesc specificatiile de testare)
 - Uniunea Europeană  - certificat CE 1
 - Uniunea Europeană -  certificat CE 2


 

 Aici sunt doar doua din cele peste cincizeci de certificate obtinute de compania WINALITE in intreaga lume. Mai multe certificate, puteti vedea in sectiunea " Certificate".

Pretul pachetului - 82 euro

Acces in Biroul Virtual Winalite

Pentru a intra in biroul virtual,

 CLICK AICI!

Make a donation

Arata pe Facebook

Share on Facebook

Trimite unui prieten

Vizitatori

Inregistreaza-te pe site

Trafic

Trafic Ranking